Er stond vanavond weer een makkelijke maaltijd bij de dikke koppen op tafel. Een volkoren wrap met gemarineerde zalm en Oosterse wokgroente. De zalm heeft een uurtje nodig om te marineren en daarna staat het binnen 10 minuten op tafel!

Snijd 250 gram zalmmoot zonder huid in blokjes van ongeveer 3 x 3 cm. Maak een marinade van 2 eetlepels sojasaus, 1 eetlepel honing, 1 teentjes knoflook, 1/3 rode peper en 1 cm gember (in kleine stukjes). Doe de zalm in de marinade en laat minimaal een uur intrekken.

Wok 400 gram Oosterse groente in ca 5 minuten gaar in een scheutje olie. Verwarm tegelijkertijd een wokpan met een beetje olie en grill de zalm in ca 3 minuten bruin. De binnenkant mag nog wat roze zijn.

Verwarm twee volkoren wraps, schep hier de groente in en verdeel de zalm erover. Maak eventueel af met wat gesnipperd lente ui, sesamzaadjes en wat hoisin of terriyakisaus. Eet smakelijk!