Een tijdje terug zag ik deze koeken bij @foodaholicnl voorbij komen 😍 Een makkelijk receptje dat ik samen met de kleine dikkop van 5 jaar heb kunnen maken. En ze smaken heerlijk!

300 gram bloem
150 gram suiker
150 witte chocolade druppels
75 gram roomboter op kamertemperatuur
2 eieren
20 gram pistache noten, gehakt
200 gram frambozenjam
Snufje zout

Verwarm de oven op 170 graden. Doe de bloem, zout, boter, suiker en eieren in de kom en kneed goed door elkaar totdat er kruimels ontstaan. Voeg dan de chocolade en pistache er nog even kort meer door.

Doe 3/4 deel van het deeg in een met bakpapier beklede brownievorm en bekleed hier de bodem mee. Bak 15 minuten in de oven. Haal eruit, laat 5 minuten afkoelen en bestrijk dan met de jam en verkruimel de rest van het deeg erover. Zet nog 15 minuten terugnin de oven.
Laat even afkoelen en eet smakelijk!