Tuna pizzarolls 🥰
Gewoon een pizza tonijn, alleen dan opgerold en in stukjes gesneden 🙂 Lekker als snack, of als broodje bij de soep én leuk om met de kinderen te maken.

500 gram vers pizzadeeg of 1 rol kant en klaar pizzadeeg
Tomaten pastasaus
1 blikje tonijn
1 bol mozzarella, in stukjes
50 gram geraspte jonge kaas
25 gram parmezaan
0,5 rode ui in halve ringen
Gedroogde oregano

Rol het pizzadeeg uit tot een lap van ongeveer 25 x 40 cm. Smeer het deeg in met een laagje tomatensaus en verdeel hierover de mozzarella, geraspte kaas, de uien, tonijn en oregano naar smaak.

Rol het deeg op vanaf de lange kant en knijp de naad van het deeg een beetje aan elkaar. Snijd het deeg dan in ongeveer 12 stukken van 2 a 3 cm dik. Leg de tuna pizzarolls op een bakplaat met bakpapier en bestrooi ze met Parmezaanse kaas en eventueel nog wat oregano. Bak de rolls in 20 a 25 minuten bruin.

Eet smakelijk!