Eén van mijn favoriete lunchgerechtjes! Gezond, simpel en lekker 🙂 Toast van een volkoren boterham met gebakken champignons, kaas en tijm.

En de tijm? Die komt rechtstreeks uit mijn nieuwe kruidentuintje, waar ik super blij mee ben.

Het enige echte ‘Dikke koppen niet te stoppen’ kruidentuintje

Ingrediënten:

  • 1 volkoren boterham
  • 100 gram champignons
  • 20 gram (geraspte) kaas
  • 3 takjes verse tijm
  • Zwarte peper
  • Beetje olijfolie

Stap 1: Snijd de champignons in plakjes.

Stap 2: Verwarm een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de champignons toe.

Stap 3: Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg deze samen met wat peper toe aan de champignons. Bak de champignons ongeveer 5 minuutjes op laag vuur.

Stap 4: Rooster ondertussen de boterham in het broodrooster.

Stap 5: Beleg de geroosterde boterham met kaas. Schep de champignons op de kaas, zodat deze een beetje smelt.

Eet smakelijk!