Eén van mijn favoriete lunchgerechtjes! Gezond, simpel en lekker 🙂 Toast van een volkoren boterham met gebakken champignons, kaas en tijm.
En de tijm? Die komt rechtstreeks uit mijn nieuwe kruidentuintje, waar ik super blij mee ben.
Ingrediënten:
- 1 volkoren boterham
- 100 gram champignons
- 20 gram (geraspte) kaas
- 3 takjes verse tijm
- Zwarte peper
- Beetje olijfolie
Stap 1: Snijd de champignons in plakjes.
Stap 2: Verwarm een klein scheutje olijfolie in een koekenpan en voeg de champignons toe.
Stap 3: Ris de blaadjes van de takjes tijm en voeg deze samen met wat peper toe aan de champignons. Bak de champignons ongeveer 5 minuutjes op laag vuur.
Stap 4: Rooster ondertussen de boterham in het broodrooster.
Stap 5: Beleg de geroosterde boterham met kaas. Schep de champignons op de kaas, zodat deze een beetje smelt.
Eet smakelijk!