Marcel maakt echt de lekkerste pulled beef op de BBQ! En die maakt hij dan ook met kilo’s tegelijk, waardoor de vriezer altijd meteen weer lekker vol ligt 🙃
Deze maandag een makkelijk gerechtje met pulled beef uit de vriezer en de restjes groente en fruit van afgelopen weekend.

Voor 6 taco’s

Ingrediënten:

  • 300 gram pulled beef
  • 6 tortilla’s
  • 2 avocado’s, in blokjes
  • 2 tomaten, in blokjes
  • ijsbergsla, fijngesneden
  • Gerapte cheddarkaas
  • jalapeno peper in ringetjes (uit pot)
  • Crème fraiche
  • Half bosje koriander, fijngehakt

Stap 1: Verwarm de pulled beef in een pannetje met een beetje water. Verwarm de taco in een droge koekenpan. Beleg na het omdraaien van de tortilla een helft met geraspte kaas, zodat deze smelt. Haal de tortilla uit de pan, vouw dubbel en vul met de pulled beef, ijsbergsla, tomaten en avocado.

Stap 2: Garneer de taco’s met de jalapeno pepers, koriander en crème fraiche.

Eet smakelijk!