
Deze klassieker blijft lekker! En dit gerechtje is zo gemaakt. Lekker met pasta, rijst of bij aardappeltjes uit de oven!
Voor 4 personen:
Ingrediƫnten:
- 500 gram kippendijen in grove stukken gesneden
- 2 sjalotjes
- 250 gram kastanjechampignons in plakken gesneden
- 250 ml slagroom
- 4 takjes verse tijm waarvan de blaadjes zijn gerist
- 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
- 2 teentjes knoflook, geperst
- zwarte peper
- Olijfolie
Stap 1: Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kip hierin aan. Haal de kip uit de pan en voeg de sjalotjes, knoflook, tijm en champignons toe en bak 5 minuten aan.
Stap 2: Doe de kip weer bij de groente en voeg de slagroom en Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met zwarte peper en laat de saus nog even 5 minuten pruttelen op laag vuur.
Eet smakelijk!