Deze klassieker blijft lekker! En dit gerechtje is zo gemaakt. Lekker met pasta, rijst of bij aardappeltjes uit de oven!

Voor 4 personen:

Ingrediënten:

  • 500 gram kippendijen in grove stukken gesneden
  • 2 sjalotjes
  • 250 gram kastanjechampignons in plakken gesneden
  • 250 ml slagroom
  • 4 takjes verse tijm waarvan de blaadjes zijn gerist
  • 50 gram Parmezaanse kaas geraspt
  • 2 teentjes knoflook, geperst
  • zwarte peper
  • Olijfolie

Stap 1: Verhit een scheut olijfolie in een koekenpan en bak de kip hierin aan. Haal de kip uit de pan en voeg de sjalotjes, knoflook, tijm en champignons toe en bak 5 minuten aan.

Stap 2: Doe de kip weer bij de groente en voeg de slagroom en Parmezaanse kaas toe. Breng op smaak met zwarte peper en laat de saus nog even 5 minuten pruttelen op laag vuur.

Eet smakelijk!