Voor de lekkere en gezonde trek! Een bowl met noodles, aangemaakt met hoisinsaus en sesamolie, geblancheerde paksoi, sperziebonen en hoisin champignons 😍

Maak de hoisin champignons door 125 gram kastanjechampignons in kwarten te snijden. Snijd 1 teentje knoflook fijn, rasp een 0,5 cm gember en snijd 1/3 rode peper en 1 lenteuitje in ringetjes. Verhit een scheutje olie in een wok of koekenpan en bak hier de rode peper, gember en de knoflook in aan, voeg dan de champignons toe en bak 5-7 minuten.

Voeg de laatste 2 minuten de lente ui erbij en bak even mee. Breng op smaak met peper en een eetlepel hoisin saus. Meng de champignons met de gekookte sperziebonen en schep samen met de paksoi op de noodles. Maak af met nog wat rode peper, lente ui en extra hoisinsaus.
Eet smakelijk!