Een lekkere makkelijke maaltijd, die in 20 minuten op tafel staat!
Je hebt nodig voor 2 porties:
500 gram gnocchi
250 gram kastanjechampignons, gesneden
1 ui, gesnipperd
2 teentjes knoflook, geperst
150 ml kookroom
50 gram truffeltapenade
2 el pijnboompitten, geroosterd
Geraspte Parmezaan
Rucola
Zwarte peper
Olijfolie
Verwarm een scheutje olijfolie in een koekenpan en bak hier de gnocchi op middelhoog vuur in 20 minuten bruin.
Verwarm een koekenpan en rooster de pijnboompitten goudbruin. Haal de pijnboompitten eruit en doe een scheutje olijfolie in de pan. Fruit hier de ui in aan. Voeg dan de kastanjechampignons toe en de knoflook en bak even mee. Breng op smaak met wat zwarte peper. Roer dan de truffeltapenade en de kookroom door het groentemengsel en warm even door. Zet het vuur van beide pannen uit en doe de gnocchi bij de saus. Roer goed door.
Verdeel de gnocchi over de borden en verdeel er wat rucola, pijnboompitten en Parmezaan over. Eet smakelijk!