Dit is weer een toppertje! Een eenvoudig gerecht met pure smaken, die bij elkaar echt heerlijk zijn!

Voor het flatbread meng je 150 gram Griekse yoghurt met 150 gram zelfrijzend bakmeel, een theelepel honing en een snufje zout. Meng door elkaar, kneed er een bal van en verdeel in 2 stukken. Druk het deeg plat in de vorm van het flatbread en bestrijk met wat knoflookolie. Dat maak je eenvoudig door een teentje knoflook in wat olijfolie te persen en even te laten staan. Bak het flatbread in een droge koekenpan op middelhoog vuur aan beide zijden bruin.

Voor de gekonfijte tomaatjes zet je de oven op 125 graden. Halveer 250 gram cherrytomaten. Leg ze in een ovenschaal en besprenkel met balsamicoazijn, olijfolie, zwarte peper, een eetlepel suiker en wat verse tijm. Zet de tomaatjes voor 90 minuten in de oven.

Beleg het flatbread met de buffelmozzarella, gekonfijte tomaatjes, prosciutto en maak af met wat verse basilicum.

Eet smakelijk!