Dit vegetarisch gerecht pakte enorm goed uit! De erwtendip is heel eenvoudig te maken (je gooit gewoon alles in de blender) en super smaakvol door de munt en citroen. Ik gebruikte het recept van @marthastewart voor deze dip.
Je hebt nodig : 400 gram gekookte erwtjes, rasp en sap van 1 citroen, flinke hand munt, 2 eetlepels olijfolie, 1 eetlepel tahin, 1 teentje knoflook en peper en een snufje zout.
Maak van 150 gram zelfrijzend bakmeel, 150 gram Griekse yoghurt een eetlepel honing en een snufje zout een deeg voor de flatbreads. Verdeel in 4 bolletjes en druk plat. Smeer in met knoflookolie en bak in een droge koekenpan.
Bak daarna 150 gram taugé met 2 eetlepels chilisaus in dezelfde koekenpan.
Verdeel de erwtendip en de taugé over de flatbreads en verkruimel hierover de feta. Eet smakelijk!