
♡ Blondies met pecannoten ♡
Misschien een beetje karig 4 blondies op de foto, maar de andere hebben de foto niet gehaald. Die zijn gisteren warm en met een lopende vulling opgegeten 🙈😁 Ze roken te lekker om ze af te laten koelen. Ook maken? 👇🏻
Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed een bakvorm/ovenschaal van 20×20 cm met bakpapier. Doe 350 gram lichtbruine basterdsuiker in een beslagkom. Smelt 225 gram roomboter in een pannetje en voeg deze bij de suiker en mix tot er een glad beslag ontstaat. Voeg al mixend 2 eieren toe, met een snufje zout en 2 theelepels speculaaskruiden. Zeef 275 gram bloem bij het beslag en mix tot een glad beslag. Hak een grote hand pecannoten in groffe stukken en roer deze door het beslag met een spatel. Stort het beslag in de bakvorm en druk nog wat pecannoten in de bovenkant. Bak de blondie 30 minuten en laat helemaal afkoelen (als je de verleiding kunt weerstaan) en snijd in stukken.
Eet smakelijk!