
Een makkelijk gerecht voor de zondagavond dat binnen 10 minuten in de oven staat en super smaakvol is.
Voor 2 porties:
450 gram bistrokrieltjes, voorgekookt
1 broccoli in roosjes
1 ui, gesnipperd
1 flinke eetlepel truffeltapenade
250 ml kookroom
150 gram spekblokjes
50 gram Parmezaanse kaas
Zonnebloemolie
Verwarm de oven voor op 200 graden en kook de broccoliroosjes 6 minuten. Verwarm een koekenpan en bak de spekjes 3 minuten. Voeg dan de ui toe en fruit even aan. Doe de kookroom erbij, samen met de truffeltapenade, de helft van de Parmezaan en de krieltjes.
Laat de saus 5 minuten zachtjes koken en giet dan in de ingevette ovenschaal(tjes). Leg de broccoliroosjes tussen de krieltjes en bestrooi met de Parmezaanse kaas. Zet 20-25 minuten in de oven of in de BBQ.
Eet smakelijk!